Kromme Waal 9
1011 BS Amsterdam

Coach Amsterdam Centrum

Bereikbaarheid

Het Coachhuis in Amsterdam-Centrum is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, zowel met de trein (minder dan 5 min. vanaf CS!) als met bus/tram. De bereikbaarheid met de auto is goed, maar parkeren in hartje Centrum kan lastig zijn. Zie hieronder een routebeschrijving voor als je met auto komt.

Openbaar vervoer
Op Amsterdam-CS neem je de meest oostelijke uitgang (naar de hoofdingang lopen en binnen in CS links aanhouden). Dan loop je naar de Prins Hendrikkade (links aanhouden en over het water). Je steekt de Prins Hendrikkade over en loopt naar links. Je passeert nu de Gelderse Kade. De volgende gracht is de Kromme Waal. Je blijft aan deze kant van de gracht. Nummer 9 is het tiende huis aan je rechterhand en het eerste huisnummer van de Kromme Waal; de huizen ervoor horen officieel bij de Prins Hendrikkade.

Komt je met één van de vele bussen of trams die op CS stoppen, dan loop je ook naar de Prins Hendrikkade. Kortste route is wederom via de oostelijke kant van het CS. Zie verder www.gvb.nl of www.9292ov.nl.

Andere locaties

Naast Amsterdam Centrum is De Positieve Coach ook te vinden nabij het Olympisch Stadion of het Vondelpark. Het is ook mogelijk om in Haarlem of Hoofddorp af te spreken. Alle locaties zijn veelal goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Route voor de auto
De Kromme Waal 9 ligt op een steenworp afstand van het Amsterdams CS. Mocht je toch met de auto willen komen, bedenk dan dat het parkeertarief minstens € 5 per uur is. Vanaf de Ring A10 Oost, neem afslag S114 richting Zeeburg/Centrum/Artis/IJburg. Vervolg je route op de S114 welke de Piet Heintunnel in gaat. Na de tunnel sla je rechtsaf de Piet Heinkade op. Sla linksaf de Kattenburgerstraat (S116) in, deze gaat over in de Prins Hendrikkade en buigt naar rechts. Sla op de 3e brug van de Prins Hendrikkade linksaf en je bent op de Kromme Waal. Nummer 9 is het tiende huis aan je rechterhand en het eerste huisnummer van de Kromme Waal; de huizen ervoor horen officieel bij de Prins Hendrikkade. Kom je van buiten de stad, maak dan als het even kan gebruik van de P&R Zeeburg tarief € 8 per dag, inclusief kaartjes voor het openbaar vervoer (max 5), met lijn 26 ben je dan binnen een kwartier op de Kromme Waal. Uitgebreide info op P&R Zeeburg.
Het Coachhuis nabij het Olympisch Stadion is wellicht een betere locatie om af te spreken als je met de auto komt.

Wat doet De Positieve Coach?

Ik begeleid mensen bij stress, burnout en vragen op loopbaangebied. Als je al een tijdje gespannen bent, slecht slaapt, veel piekert, twijfelt of je een andere baan zal zoeken of hulp daarbij zoekt, ben je bij mij aan het juiste adres. Als coach en psycholoog heb ik het beste van twee werelden te bieden: de efficiënte en doelgerichte werkwijzevan coaching gecombineerd met de diepgang vanuit de psychologie.

De positieve psychologie wil graag de sterke kanten van mensen inzetten zodat zij hun leven kunnen verbeteren. Ook staat deze richting voor een positieve benadering en een blik op de toekomst. Elders op de site vind je meer informatie over het verloop van een trajecten mijzelf.

Coach Amsterdam Centrum

DE POSITIEVE COACH

© 2015 Karin Hageman – De Positieve Coach