Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

Coaching Amsterdam

Bereikbaarheid
De Positieve Coach is o.a. werkzaam in het Coachhuis bij het Vondelpark. Deze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Soms kan het wat drukker zijn in de buurt, dus op tijd een parkeerplaats zoeken, is wel aan te raden.

Parkeren
U kunt (betaald) parkeren voor de deur.

Andere locaties

Naast de locatie bij het Vondelpark is De Positieve Coach ook te vinden in het centrum van Amsterdam nabij het centraal station of bij het Olympisch Stadion in de buurt (Coaching Amsterdam). Het is ook mogelijk om in Haarlem of Hoofddorp af te spreken. Alle locaties zijn veelal goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Wat doet De Positieve Coach?

Ik begeleid mensen bij stress, burnout en vragen op loopbaangebied. Als je al een tijdje gespannen bent, slecht slaapt, veel piekert, twijfelt of je een andere baan zal zoeken of hulp daarbij zoekt, ben je bij mij aan het juiste adres. Als coach en psycholoog heb ik het beste van twee werelden te bieden: de efficiënte en doelgerichte werkwijzevan coaching gecombineerd met de diepgang vanuit de psychologie.

De positieve psychologie wil graag de sterke kanten van mensen inzetten zodat zij hun leven kunnen verbeteren. Ook staat deze richting voor een positieve benadering en een blik op de toekomst. Elders op de site vind je meer informatie over het verloop van een trajecten mijzelf.

Coaching Amsterdam – Haarlem

DE POSITIEVE COACH

© 2015 Karin Hageman – De Positieve Coach