Herenweg 115
2105 MG Heemstede

Coach Heemstede – Haarlem

Bereikbaarheid
Het Coachhuis is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kunt overdag gratis parkeren voor de deur op eigen terrein.

Andere locaties

Naast Haarlem Nieuwe Gracht is De Positieve Coach ook te vinden in Amsterdam (centrum en zuid), Haarlem-Heemstede en Hoofddorp. Deze locaties zijn veelal goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Wat doet De Positieve Coach Heemstede?

Ik begeleid mensen bij stress, burnout en vragen op loopbaangebied. Als je al een tijdje gespannen bent, slecht slaapt, veel piekert, twijfelt of je een andere baan zal zoeken of hulp daarbij zoekt, ben je bij mij aan het juiste adres. Als coach en psycholoog heb ik het beste van twee werelden te bieden: de efficiënte en doelgerichte werkwijzevan coaching gecombineerd met de diepgang vanuit de psychologie.

De positieve psychologie wil graag de sterke kanten van mensen inzetten zodat zij hun leven kunnen verbeteren. Ook staat deze richting voor een positieve benadering en een blik op de toekomst. Elders op de site vind je meer informatie over het verloop van een trajecten mijzelf.

DE POSITIEVE COACH

© 2015 Karin Hageman – De Positieve Coach