Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

Coach Haarlem

De Positieve Coach Haarlem is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. U kunt overdag (beperkt) betaald parkeren voor de deur. U kunt betalen met muntgeld. Er is ook een parkeergarage aanwezig bij Haarlem Centraal Station of in de Jansstraat.

In de buurt bevinden zich de volgende bussen/stations op loopafstand (maximaal 10 minuten):

Haarlem Centraal Station
Bus 346: Amsterdam Station Zuid
Bus N30: Bijlmer Arena via Schiphol
Bus 50: Leiden
Bus 15: Haarlem Station
Bus 2: Haarlem Noord via Station
Bus 3: Haarlem Noord via Station IJmuiden via Station
Bus 73: Uitgeest Station

Andere locaties

Naast Haarlem Nieuwe Gracht is De Positieve Coach ook te vinden in Amsterdam (centrum en zuid), Haarlem-Heemstede en Hoofddorp. Deze locaties zijn veelal goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Wat doet De Positieve Coach Haarlem?

Ik begeleid mensen bij stress, burnout en vragen op loopbaangebied. Als je al een tijdje gespannen bent, slecht slaapt, veel piekert, twijfelt of je een andere baan zal zoeken of hulp daarbij zoekt, ben je bij mij aan het juiste adres. Als coach en psycholoog heb ik het beste van twee werelden te bieden: de efficiënte en doelgerichte werkwijzevan coaching gecombineerd met de diepgang vanuit de psychologie.

De positieve psychologie wil graag de sterke kanten van mensen inzetten zodat zij hun leven kunnen verbeteren. Ook staat deze richting voor een positieve benadering en een blik op de toekomst. Elders op de site vind je meer informatie over het verloop van een trajecten mijzelf.

DE POSITIEVE COACH

© 2015 Karin Hageman – De Positieve Coach