Reacties cliënten

Jouw betrokkenheid heeft me geholpen om minder hard te zijn voor mezelf. Door mij te laten kijken naar wat negatieve/vervelende situaties mij opleveren, wat voor positiefs zij hebben, lukt het nu om beter te relativeren en het klein te houden. Ik laat me minder meeslepen door mijn gevoel en voel me weerbaarder.

Je hebt me inzichten gegeven die ik voor de rest van mijn leven zal meenemen en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor! (Sabine)

Het was een prettig proces waarbij ik met duidelijke oefeningen en goede gesprekken met Karin sprongen vooruit hebt gemaakt. Mijn basis is weer in balans en nu is het een kwestie van oefenen om hier weer een gewoonte van te maken. Ik heb Karin haar werkwijze als erg prettig en ontspannen ervaren. Ze heeft een duidelijke manier van communiceren zonder oordeel en is erg goed in helpen met relativeren, daarnaast hebben we ook veel gelachen. Elke keer vertrok ik weer met goede energie en kracht om door te pakken.(Albert)

Ik vond de positieve steun en begeleiding tijdens een lastige periode erg fijn en waardevol. (Patrick)

Dit traject heeft me vooral inzichten gegeven over hoe ik in elkaar zit. Wat mijn valkuilen zijn en wat ik hieraan kan doen. Heel waardevol! (Patti)

Positief, het heeft mij een hoop inzicht gegeven, waar ik nu zelf verder aan moet werken. (Gwynne)

coach werkt met positieve psychologie

DE POSITIEVE COACH

© 2015 Karin Hageman – De Positieve Coach